Onderhoud van uw Motorfiets

In onze werkplaats kunt u terecht voor onderhoud van alle scooters en motorfietsen van Kawasaki, Indian, Suzuki , Vespa (elettrica), Piaggio, Aprilia (tot 125cc), Moto Guzzi, SYM, Derbi  en Mash Motors. Als niet officiële dealer werken wij ook aan Yamaha en Honda.

Om het onderhoud vlot te laten verlopen werken wij enkel op afspraak. Planning van afspraken kan tijdens de openingsuren, behalve op Zaterdag namiddag. Hou er rekening mee dat in de maanden maart tot oktober wachttijden van 2 tot 3 weken kunnen ontstaan. Maak dus op tijd een afspraak.

Bij grote onderhouden hebben wij graag dat de motorfiets of scooter voor langere tijd bij ons blijft. Deze onderhouden nemen soms meer tijd in dan gepland en onvoorziene omstandigheden maken het soms moeilijk om op afgesproken tijdstip de motor terug af te leveren. Indien wij de afspraak niet kunnen naleven zal er tijdig telefonisch contact opgenomen worden. Wachttijden proberen wij te beperken tot maximum 1 week. In de wintermaanden is het voor ons gemakkelijker om grote onderhouden tijdig klaar te krijgen.